WELKOM IN VLISSINGEN!

Eén van de meest populaire kustplaatsen van Zeeland. U kunt hier heerlijk uitwaaien tijdens een wandeling over het strand en de 2 kilometer lange boulevard. Vlissingen kent talloze gezellige strandpaviljoens waar u kunt genieten van de Zilte zeelucht met een hapje en een drankje.

Liever een wandeling door de natuur? In Vlissingen zult u u niet snel vervelen. Aan de Westkant van de boulevard bevindt zich een groot recreatiegebied, het Nollebos. Samen met het Westduin bos is dit een zeer uiteenlopend natuurgebied geworden, waar u naast wandelen ook kunt fietsen, paardrijden en kanovaren.

U zou bijna vergeten dat Vlissingen ook een maritieme sfeer kent. U zit hier zo dicht op de haven dat het lijkt alsof u de langsvarende schepen kunt aanraken! Onder meer bij het Zeeuws Maritiem MuZeeum en de Kazematten uit 1811 kunt u de indrukwekkende Zeeuwse geschiedenis terug zien.

In het centrum van Vlissingen kunt u lekker struinen door de winkelstraten. In het oude historische deel van de stad zijn voornamelijk de leuke, kleine winkeltjes te vinden. In het wat modernere deel van Vlissingen zijn de wat grotere winkelketens. Om even bij te komen, kunt u bijvoorbeeld naar het Bellamypark, om de hoek van Hotel Zilt. De vele cafés en restaurants maken deze tot een van de meest levendige plekken van Vlissingen.