Uw verblijf in Zeeland begint hier.

Hotel Zilt is uw adres voor een vakantie in de stad en aan zee, een zakelijk verblijf of als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in Zeeland.

Hotel Zilt is een drie sterren hotel, gevestigd in 3 monumentale panden in het centrum van Vlissingen op 100 meter van het Bellamypark, op 50 meter vanaf het MuZeeum, op 300 meter van de boulevard en op 1000 meter vanaf het strand.

Tevens ligt het hotel op loopafstand van Damen aan de Koningsweg en Scheldepoort. Met de auto rijdt u in 10 minuten naar het centrum van Middelburg met zijn vele bezienswaardigheden, zoals het Historama en het Zeeuws Museum. Hier vindt u tevens ons partnerhotel: Rijksmonument Hotel de Sprenck.

Het hotel heeft diverse kamertypes; van een comfort-, deluxe, romantische of familiekamer tot suites en dichtbijgelegen vakantiewoning. In de gewelven kelder wordt iedere morgen een uitgebreid ontbijtbuffet gepresenteerd. Tevens is het restaurant op aanvraag geopend voor een private dining (minimaal 10 personen) of feestgelegenheid (minimaal 30 personen).

Met een persoonlijke service streven wij ernaar u een onbezonnen verblijf te bezorgen.

Een enthousiast team verwelkomt u graag in Hotel Zilt.

Met gastvrije groet,

Koen De Meester