Hotel Zilt Studio’s

 

Hotel Zilt studio’s bestaat uit een aantal sfeervolle, ruime studio’s gelegen in de oude binnenstad van Vlissingen.

 

Deze studio’s zijn perfect voor een wat langer verblijf, of wanneer je graag wat meer ruimte en privacy hebt.

 

Er zijn verschillende type studio’s, variërend van 2 tot 4 personen. Ideal voor een romantisch weekendje met z’n tweeën of samen met de kinderen naar het strand. Alle studio’s hebben hun eigen karakter en zijn qua inrichting dan ook allemaal anders.

 

Goed om te weten is dat de 3- en 4-persoons studio’s met elkaar te verbinden zijn via een tussendeur. Ideaal voor families!

 

Overige handige informatie over de Zilt Studio’s:

  • De studio’s bevinden zich in de Lombardstraat, om de hoek bij Hotel Zilt, op slechts 1 minuut lopen. Inchecken gaat via de receptie van Hotel Zilt, waarna je de sleutel ontvangt van de poort naar de studio’s.
  • Wanneer je een studio boekt zit het ontbijt hier niet standaard bij inbegrepen. Dit is wel bij te boeken voor 15,- per persoon. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van het hotel.
  • De studio’s zijn uitgerust met een kitchenette. Er is een koelkast, een magnetron, een waterkoker en koffiezetapparaat, maar geen kookplaat.
  • De studio’s zijn verbonden aan een gedeeld dakterras, waar je bij mooi weer gebruik van kunt maken.
  • Er is geen lift aanwezig in het pand waar de studio’s zich bevinden. De studio’s zijn verdeeld over 2 etages.
  • Wil je je hond meenemen? Geef dit dan aan bij uw boeking. Er is één hond per studio toegestaan. De kosten hiervoor bedragen 15,- per nacht.